Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo GT 3.2i 24v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    И много по-добър избор, отколкото да плащаш лизинг на Тойота или ФВ, които иначе горят 9-10 градско.
    Коле, това може и да е така, но друг е вложения смисъл в третото ми изречение.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Коле, това може и да е така, но друг е вложения смисъл в третото ми изречение.
      Eeeeee, това твое изречение с много дълбок смисъл бе, не може никой да го разгадае.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Aбе не е за градска кола този мотор. Само се дразните като висите по задръстванията в София. Определено не е за основна и ежедневна кола. Арезето си харчи бензинец. Ще го кажа така, на моята разхода САМО на бензин в София градско ми е 0.50ст на километър (50 лева= 100 км) Извънградско може да го свалите много, ама едва ли ще се въздържите.
        По горе някой каза, че гори като осмак - ПОТВЪРЖДАВАМ - ГТВ 3.0 градско разхода му е като на BMW 745i , то май и извънградско е така де
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Eeeeee, това твое изречение с много дълбок смисъл бе, не може никой да го разгадае.
          Хаха, няма нищо в google за синдрома....
          *made in BG*
          Last edited by Доко; d.m.y г., 13:28.

Comment

*made in BG*
            Така и така темата е "тръгнала", та ето и от мен... !!!
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              Aбе не е за градска кола този мотор. Само се дразните като висите по задръстванията в София. Определено не е за основна и ежедневна кола. Арезето си харчи бензинец. Ще го кажа така, на моята разхода САМО на бензин в София градско ми е 0.50ст на километър (50 лева= 100 км) Извънградско може да го свалите много, ама едва ли ще се въздържите.
              По горе някой каза, че гори като осмак - ПОТВЪРЖДАВАМ - ГТВ 3.0 градско разхода му е като на BMW 745i , то май и извънградско е така де
              Най-накрая мнение по темата от човек "практик", а не само "теоретици"

п.с.

Ако колата ще се кара само за кеф събота и неделя, ГТ-то по-добре да си остане на бензин. Газ бих сложил на една 166-ца 3.0 в6 например, чиято цена е между 3500-4000лв и да си се отвозя с кеф
              Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 14:14.
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Още ли не са я купили тая Алфа, сега ако ми беше време за нова кола директно я купувам и ви оставям тука да разсъждавате за съжаление моментът не е такъв
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Като стана въпрос за 166.... някой гледал ли е туй нящо лайф - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...310&f1=details
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Най-накрая мнение по темата от човек "практик", а не само "теоретици"

п.с.

Ако колата ще се кара само за кеф събота и неделя, ГТ-то по-добре да си остане на бензин. Газ бих сложил на една 166-ца 3.0 в6 например, чиято цена е между 3500-4000лв и да си се отвозя с кеф
                    Дори и като теоритици, пак уцелихме мнението на практика, не мислиш ли?

Теоритикът е практик на теория, а практикът е теоритик на практика.

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

*made in BG*
                    Някога допускал ли си, че някой може да знае много повече от теб, без зад това да стои нещо нередно и конспиративно?
                    Мисля, че не, трябва да се примириш с това, ще се почувстваш по-добре.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Някога допускал ли си, че някой може да знае много повече от теб, ..........
                      ЪпсУрд.... Тва никогаш не мое са случи....

Comment

ЪпсУрд.... Тва никогаш не мое са случи....
                        само при абсурдната мисъл, че някой знае повече от мен изтръпвам, получавам пристъпи и ми се налага да се успокоявам с депресанти
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Дори и като теоритици, пак уцелихме мнението на практика, не мислиш ли?

Теоритикът е практик на теория, а практикът е теоритик на практика
                          Така е, гоУеми сте
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Някога допускал ли си, че някой може да знае много повече от теб, без зад това да стои нещо нередно и конспиративно?
                            Мисля, че не, трябва да се примириш с това, ще се почувстваш по-добре.
                            Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            само при абсурдната мисъл, че някой знае повече от мен изтръпвам, получавам пристъпи и ми се налага да се успокоявам с депресанти
                            Виж Суско как препоръчва да се справи човек с проблема, явно е практик на теория и има опит.
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 15:59.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              А после взимаш силно оранжеви хапчета от тъмнозелена рецепта.....
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                А после взимаш силно оранжеви хапчета от тъмнозелена рецепта.....
                                каквото има наоколо
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X